magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Nezvestného 6-ročného Kristiána z Keceroviec dnes našli màtveho
@ Aktuálne -> Región      Jul 08 2005 - 18:04 GMT
Košice 8. júla (TASR) - Po takmer šesťdňovom intenzívnom pátraní našli dnes màtve telíčko nezvestného šesťročného Kristiána Lászlóa z Keceroviec v húštine asi 500 metrov nad rómskou osadou.

Podľa vyjadrenia lekára k chlapcovej smrti došlo asi pred piatimi - šiestimi dňami. Pri ohliadke na jeho tele neboli zistené zranenia, na základe ktorých by bolo možné konštatovať, že k smrti došlo cudzím zavinením. Bezprostredná príčina smrti bude stanovená po pitve.

Vyšetrovateľ ÚJaKP OR PZ Košice-okolie začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví s následkom smrti.

Podľa informácií Oľgy Lukáčovej z košického Krajského riaditeľstva PZ sa na dnešnej pátracej akcii okrem policajtov z Bidoviec, psovodov s pátracími psami a členov komplexnej záchrannej služby z Gabčíkova zúčastnilo aj viac ako 100 študentov SOŠ PZ z Košíc. V súčasnosti policajti obhliadajú miesto činu.

Na pátraní po maloletom sa zúčastňovali aj miestni obyvatelia, s políciou spolupracovali starostovia všetkých okolitých obcí i poľovnícke združenia, spresnila Lukáčová. Policajti využili aj vrtuľník MV SR.

Kristián odišiel v sobotu 2. júla približne o 13.30 hodine z domu, pričom matke povedal, že sa ide von hrať. Asi o 15.00 hodine ho mama pred domom ani v blízkom okolí nenašla. Po neúspešnom hľadaní išla na políciu. Neskôr sa objavili informácie, že Kristián sa hral s chlapcami v kroví na poli smerom na obec Vtáčkovce, kde sa rozišli a potom ho už nikto nevidel.

V nedeľu v čase od 10. do 13. hodiny urobila polícia pátraciu akciu, avšak bez kladného výsledku. Pátranie po chlapcovi bolo vyhlásené v pondelok 4. júla.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]