magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Na Spišských výstavných trhoch sa predstaví vyše sto vystavovateľov
@ Aktuálne -> Región      Jul 13 2005 - 14:20 GMT
Spišská Nová Ves 13. júla (TASR) - Vyše 100 firiem zo Slovenska i zahraničia sa predstaví na 38. ročníku Spišských výstavných trhov, ktoré otvoria v Spišskej Novej Vsi vo štvrtok dopoludnia a potrvajú do nedele. V rovnakom čase bude v centre mesta prebiehať jubilejný, už 50. Spišský trh so sprievodným kultúrnym programom.

Na Spišských výstavných trhoch budú mať vystavovatelia k dispozícii 1 110 m2 výstavnej plochy v priestoroch Zimného štadióna a ďalších 400 m2 v exteriéri. "Výstava je najstaršou na Slovensku so zameraním na bývanie. Rozdelili sme ju do tematických celkov, aby si návštevníci ľahko našli to, čo ich najviac zaujíma," uviedla pre TASR riaditeľka podujatia Mária Kleinová.

Tradične najpočetnejšie zastúpenou je časť venovaná výstavbe. Má názov Postav dom a prezentuje stavebné materiály a technológie "od podlahy po strechu". Na ňu nadväzuje výstava nábytku, od sedacích súprav cez kuchynské linky až po vybavenie kúpeľní pod spoločným názvom Domov a vkus. Ïalšia sekcia Domov a žena osloví predovšetkým návštevníčky, ktoré tam nájdu rôzne doplnky, ale aj potreby pre domácnosť a kozmetiku. Muži si skôr prídu na svoje v časti Dvor a záhrada či Spišský autosalón.

Priamo sa na výstavných trhoch zúčastní päť zahraničných firiem, štyri z Česka a jedna z Poľska. Prídu však aj zástupcovia z Nemecka, Dánska, Rakúska, Talianska, Maďarska a ďalších krajín. Z jednotlivých oblastí Slovenska budú najsilnejšie zastúpené Košický, Prešovský a Bratislavský kraj.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]