magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

ŠTRVTOK v športe /fitnes, jazdectvo/
@ Aktuálne -> Šport      Sep 08 2005 - 13:09 GMT
Fitnes: Žigalová organizuje v Košiciach medzinárodnú súťaž detí a dospelých

Košice 8. septembra (TASR) - Košické nákupné stredisko Optima bude v nedeľu 11. septembra od 10.00 h dejiskom súťaže vo fitnes detí od 6 do 16 rokov pod názvom "Alltoys Marietta Fit Kids." Na detskú súťaž bude nadväzovať 3. ročník medzinárodnej súťaže "Ms. & Mr. Fitnes," ktorá má začiatok naplánovaný na 13.30 h. Ako uviedla hlavná organizátorka podujatia Marietta Žigalová, prezidentka Slovenskej federácie fitnes (SFF), na súťaži dospelých sa zúčastnia pretekári zo Slovenska, Maďarska a Ukrajiny. V kategóriách klasické fitnes, fitnes model a fitnes figúra budú súťažiť bez rozdielu telesnej výšky, hoci na medzinárodných podujatiach sú predpísané výškové kategórie.

Organizátorom košickej súťaže je fitnescentrum Marietta Kardio Fit Košice a promóterkou súťaže je Marietta Žigalová, niekoľkonásobná majsterka sveta a Európy v klasickom fitnes pod hlavičkou IFBB.

***

Jazdectvo: V Kopčanoch bude šampionát slovenských kovbojov

Bratislava 8. septembra (TASR) – Počas nastávajúceho víkendu sa na rôznych miestach Slovenska uskutočnia zaujímavé jazdecké preteky.

V areáli Mikiranča Mojšova Lúčka pri Žiline sa v sobotu o 11.00 začnú parkúrové súťaže stupňa Z a ZL. V ten istý deň sa od 11.00 h v jazdeckom areáli JK Slávia v Spišskej Novej Vsi uskutočnia parkúrové súťaže o Cenu Spiša.

V areáli historického cisárskeho a kráľovského žrebčína v Kopčanoch odštartujú v sobotu o 10.00 h majstrovstvá SR vo westernovom jazdení, na ktorom sa zúčastnia najlepší slovenskí kovboji. Predpoludním uvidia diváci drezúrne disciplíny a popoludní rýchlostné súťaže.

***   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]