magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TANEC MEDZI ČREPINAMI s Marekom apákom v hlavnej úlohe v divadelnej sále JUMBOCENTRA - súťažte o lístky...
@ Kultúra -> Tanec a Balet      Jan 16 2006 - 15:56 GMT
Reklamno-umelecká agentúra Amadeus pozýva všetkých priaznivcov divadla a tanca na strhujúce folklórne tanečné divadlo v hlavnej úlohe s Marekom apákom „TANEC MEDZI ČREPINAMI“.

Zažili ste už ten zvláštny pocit, keď slová nestačia a jedine tanec dokáže vyjadriť silu okamihu? Zažili ste ten zvláštny pocit, keď Vám pri počúvaní hudby naskočia zimomriavky? Poznáte ten pocit, keď slovo zasiahlo priamo srdce a cítili ste sa blažene, keď hudba, pohyb a slovo je v jednej symbióze a Vy od radosti nemôžete dýchať?

Už 18. februára v divadelnej sále Jumbocentra (kino CAPITOL) v Košiciach o 19.00 hod. to všetko môžete zažiť na vlastnej koži. Cena vstupného je 280,- Sk a vstupenky si môžete zakúpiť, prípadne rezervovať v :
· MIC OD DARGOV, Hlavná 2, Košice, 055/623 0909
· MIC OD Tesco, Hlavná 111, 055/ 16 186
· ICMK Košice, Hlavná 59, 055/625 88 88
· v pokladni kina Capitol, 055/600 52 36

V prípade hromadných objednávok kontaktujte organizátora Reklamno-umeleckú agentúru AMADEUS na tel/fax : 055/ 623 4249, mobil: 0905 922 761, alebo e-mailom: [email protected]

+ + + +

Cassovia.sk je mediálnym partnerom tohoto predstavenia. Reklamno-umelecká agentúra AMADEUS nám ponúkla do súťaže 10 vstupeniek (každý vyžrebovaný vyhráva jednu vstupenku).

Čo treba urobiť:

Pošlite e-mail na adresu [email protected]. Do predmetu e-mailu napíšte "Sutaz". V e-maili stačí uviesť svoje meno a kontakt na mobil.

Dňa 13.2.06 (v pondelok) vyžrebujeme s pomedzi všetkých e-mailov výhercov 10 lístkov. Výhercom oznámime výsledok telefonicky, zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:

Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]