magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tanec medzi črepinami v hlavnej úlohe s Markom apákom už v sobotu - Vyžrebovanie výhercov súťaže o 10 vstupeniek
@ Kultúra -> Tanec a Balet      Feb 13 2006 - 13:41 GMT
Reklamno-umelecká agentúra Amadeus pripravila na sobotňajší večer opäť niečo pre priaznivcov divadla a tanca. Folklórne tanečné divadlo v hlavnej úlohe s Marekom apákom „TANEC MEDZI ČREPINAMI“ "...je netypické tým, že Marek, ktorý je vynikajúcim hercom, ukáže druhú tvár svojich umeleckých schopností. Na scéne pritom strieda tanec s hovoreným slovom a neschádza z nej počas celého predstavenia," povedal režisér Ervín Varga, ktorý je Košičanom dobre známy aj svojou dlhoročnou spoluprácou s tunajšími folklórnymi súbormi.

Už 18. februára (sobota) v divadelnej sále Jumbocentra (kino CAPITOL) o 19.00 hod. to všetko môžete zažiť na vlastnej koži. Cena vstupného je 280,- Sk a ak ste nemali šťastie v našej súťaži, vstupenky si môžete kúpiť (prípadne rezervovať) v:
· MIC OD DARGOV, Hlavná 2, Košice, 055/623 0909
· MIC OD Tesco, Hlavná 111, 055/ 16 186
· ICMK Košice, Hlavná 59, 055/625 88 88
· v pokladni kina Capitol, 055/600 52 36

+ + + +

Cassovia.sk je mediálnym partnerom tohto predstavenia. Reklamno-umelecká agentúra AMADEUS nám ponúkla do súťaže 10 vstupeniek (každý vyžrebovaný vyhráva jednu vstupenku). Ak ste do 13.1.06 poslali e-mail podľa pokynov zverejnených pri vyhlásení súťaže o vstupenky, možno aj Vaše meno nájdete medzi výhercami:

Helena Tóthová
Melánia Kupčihová
Bea Tomášeková
Zoltán Dioszegi
Lenka Ševčiková
Peter Hajduk
¼ubomír Dzurňák
Lenka Serenčová
Milan Ondáš
Monika Kováčová


Všetkých oboznámime o výhre aj telefonicky...   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]