(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Silný vietor spôsobuje problémy v Košickom kraji
@ Aktuálne -> Rôzne     Mar 13 2006 - 15:56 GMT
(TASR) - Silný nárazový vietor spôsobuje od skorých ranných hodín problémy na území Košického kraja. Najväčšie škody zaznamenávajú tamojší hasiči priamo v Košiciach.

Vietor strhol plechovú strechu zo Základnej školy na Gemerskej ulici, ale aj z ďalších objektov. Hasiči zaznamenali viacero utrhnutých plechov, ktoré popadali na odstavené vozidlá, ale aj vyvrátené stromy, či bilbord pri hypermarkete Tesco a pod. Krátko po tretej hodine rannej uvoľnila víchrica strešnú krytinu v Turni nad Bodvou. Strhnutý plech zo strechy ďalšieho objektu hlásili aj z Obchodnej ulice v Strážskom.

"Hasiči sú od skorých ranných hodín permanentne v teréne, prechádzajú od jedného prípadu k druhému," uviedol pre TASR operačný pracovník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Zoltán Spatz. Dodal, že presná bilancia škôd nie je zatiaľ známa.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/