(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Vojnu divokej reklame vyhlásili v Košiciach
@ Aktuálne -> Verejná správa     Apr 24 2006 - 11:37 GMT
(TASR) - Vojnu nelegálnej a divokej reklame na verejných miestach ohlásila samospráva Košíc.

"Mesto sa tak rozhodlo vzhľadom na množiace sa reklamy a rôzne pútače umiestnené bez súhlasu košickej Správy komunikácií, pričom vedenie magistrátu rozhodlo o ich odstránení," uviedol tlačový tajomník Tibor Ičo. Pripomenul, že majitelia reklám bez povolenia inštalovaných na zábradliach či oploteniach v správe mesta navyše porušujú aj cestný zákon, pretože vytvárajú prekážky v zornom poli vodičov v menej priehľadných úsekoch a ohrozujú tak bezpečnosť cestnej premávky.

Správa košických mestských komunikácií vyzvala majiteľov, aby do 26. apríla 2006 nepovolené reklamné zariadenia - panely, transparenty, či plagáty odstránili. "Po tomto termíne ich odstráni správca na náklady majiteľov. Prednostne tak urobí v centrálnej mestskej zóne a postupne aj v ostatných mestských častiach," dodal Ičo.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/