(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ŠÍRAVAFEST 2006 začiatok novej hudobnej tradície na Zemplíne - vyžrebovanie 10 výhercov - súťaž o 150 vstupeniek pokračuje!!!
@ Kultúra -> Podujatia     Jul 26 2006 - 13:35 GMT
Už sme informovali, že pre všetkých milovníkov letných festivalov je tu nováčik s veľkými ambíciami. Počas letnej sezóny 2006 na Zemplínskej Šírave sa uskutoční festival na pokračovanie.

Všetko to začalo 22.7.2006 akciou HIP-HOP DAY na ktorej sa predstavil výkvet slovenského hip-hopu: DJ ALI a DJ Yanko Král, ZETEM, MEC VRABEC, Kauza, Moja reč, Drvivá menšina, RYTMUS s jeho show, H16 a DJ Fazzo.

Na túto sobotu (29.7.) je pripravený RÁDIO MIX DAY a s ním kopec dobrej muziky v podaní kapiel The Clear, Metropolis, Horkýže Slíže, Tomáš Bezdeda, Kelly, U.K.N.D. a mnoho ďalších.

Začiatok augusta 5.8.2006 ALFA MÉDIA DAY privíta finalistov SUPERSTÁR 2006 Ivo Štrofo Štrofek, Jakub Petraník, Peťo Bažík, Miro Jaroš, Janek Ledecký, HEX, Stereo, Adam Ïurica, O.B.D...

Rockerom bude určený INFERNO DAY 10.8.2006 kde sa predstaví legendárna revivalová formácia skupina “KISS forever band„ z Maďarska, ktorej budú konkurovať domáce kapely Desmod, Vindex, Metalinda, Grexabat, Smola a Hrušky, Votchi z Prahy a ďalší...

A na záver letnej sezóny 2006 tu bude rozlúčka s letom 25.8.SUPER DAY s interprétmi ako TURBO /CZ/, Dorian Gray, Palo Chodelka §LBR, Krleš/CZ/, Katka Koščová, Karavana, Samo Tomeček, Katka Korček, Cliche...

Podrobné informácie o festivale nájdete na www.siravafest.sk. Predpredaj vstupeniek je v sieti predajní TICKETPORTAL.

+ + + + +

Portál CASSOVIA.SK je mediálnym partnerom tejto akcie. Spolu s organizátormi (Hlavným organizátorom festivalu je firma INFERNO IMAGE servis s.r.o. z Prešova) sme pre Vás pripravili súťaž o 50 vstupeniek na každý festivalový deň, čiže dohromady 250 vsupeniek. Každý z 10 vyžrebovaných účastníkov súťaže vyhráva 5 vstupeniek na konkrétnu akciu v hodnote 230,- Sk (predpredaj v sieti TICKETPORTAL /www.ticketportal.sk/ – 160 Sk,-).

Súťaž o druhú várku 50 vstupeniek končí a začína súťaž o ďalších 50. Stačí ak do stredy 2. augusta pošlete e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) uvediete heslo: "SIRAVAFEST". V ten istý deň poobede vyžrebujeme tretiu várku 10 výhercov. Výhercom oznámime výsledok telefonicky, zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené (rovnako ako tentokrát) aj na internete.

Štvrté (predposledné) kolo súťaže o ďalších 50 vstupeniek sa uskutoční ihneď po uzavretí 3. kola!

Upozornenie:

Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!

Výhercovia druhého kola súťaže o 50 vstupeniek:

Adrian Majercak
Zuzana Bedécsová
Matúš Adamčík
Andrea Kucharíková
Pavel Balint
Tomáš Hlopko
Dana Drotárová
Michaela Daubnerová
Zuzana Dundová
Iveta Hladová


mef


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/