(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V košickom GeS klube budú 12. Jazzové dni
@ Kultúra -> Koncerty     Sep 21 2006 - 10:06 GMT
(TASR) - Spolu deväť koncertov pripravujú organizátori 12. ročníka Jazzových dní, ktoré budú 27. až 29. septembra v košickom GeS klube.

Ako informoval dnes hlavný organizátor a košický jazzman Gejza Szabados, stretne sa na nich špička hlavne slovenského jazzu, ako je ¼uboš Šrámek Quintet, Radovan Tariška a Ondro Krajňák, česká jazzová scéna zastúpená Danom Bártom, či vynikajúci poľskí a americkí hudobníci zo Steve Logan Tria.

Chýbať nebude na košických Jazzových dňoch skupina speváka, skladateľa, moderátora a organizátora jazzového diania Petra Lipu s jeho širokým rozpätím - od klasického jazzu a dixielandu až po funky a rock. Po prvý raz predstaví v Košiciach svoj v poradí šiesty album Swing and Latin spevák Robo Opatovský a jeho slovensko - český Latin Band.

Košický GeS klub sa už stal hudobnými labužníkmi vyhľadávanou jazzovou "svätyňou", vytrvalo propagujúcou tento menšinový hudobný žáner. Ročne v ňom vystúpia desiatky popredných našich i zahraničných kapiel.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/