(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Žijúca hardrocková legenda DEEP PURPLE prichádza - VYŽREBOVANIE VÝHERCOV 16 VSTUPENIEK!!!
@ Kultúra -> Koncerty     Oct 05 2006 - 10:40 GMT
Od roku 1968, kedy bola táto skupina založená, má na svojom konte takmer dve desiatky albumov, 100 miliónov predaných kópií, jedinečné a nestarnúce hity ako „Black Night“, „Hush“, „Child in Time“, či „Smoke On The Water“., ktoré sú bez pochýb piliermi rockovej hudby. Deep Purple svojou hudbou výrazne a zásadne ovplyvnili (nielen) hardrockové dianie na celom svete. Niekedy sú dokonca nazývaní aj „priekopníkmi heavy metalu“, aj keď oni sami sa nikdy za heavy metalovú skupinu nepovažovali.

Počas svojej existencie prešli nejednou personálnou zmenou. V Deep Purple se vystriedal celý rad zvučných mien. Medzi nimi napríklad David Coverdale, Ritchie Blackmore alebo Joe Satriani. Ako posledný prišiel do kapely hráč na klávesové nástroje Don Airey (ex Rainbow, Ozzy Osbourne atď.), ktorý sa s veľkou vervou podieľal i na komponovaní nových piesní a stal se stálym členom skupiny.

Potom, ako s obrovským úspechom koncertovali tento rok v zime u našich susedov v Čechách, prichádzajú i na Slovensko, kde predstavia repertoár zo svojho posledného albumu „Rapture of the Deep“, ako aj svoje najväčšie hity.

Urobte si rockovú jeseň, príďte na ich koncert. Deep Puple vystúpi v rámci druhej časti turné Rapture Of The Deep Europe 2006. Už dnes 4.10.2006 v bratislavskej Expo Aréne a v sobotu 7.10.2006 v košickej Steel Aréne Vám naservírujú ich typický a nezameniteľný zvuk s poriadnou dávkou toho najkvalitnejšieho hardrocku.

+ + + + +

Portál CASSOVIA.SK je mediálnym partnerom tejto akcie. Spolu s organizátorom XL PROMOTION sme pre Vás pripravili súťaž o 16 vstupeniek na košický koncert. Každý z 8 vyžrebovaných účastníkov súťaže vyhráva 2 vstupenky v hodnote 890,- Sk (predpredaj v sieti TICKETPORTAL /www.ticketportal.sk).

Ak ste do dnešného dňa (stredy 5. októbra) poslali e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom a do predmetu správy (subjektu) uvediedli heslo: "SUTAZ", možno sa práve Vy nájdete medzi nižšie uvedenými výhercami 2 vstupeniek na tento jedinečný koncert. Z rekordného počtu 1370 platných e-mailov, ktoré nám prišli do redakcie sme vyžrebovali nasledujúcich výhercov.

VÝHERCOVIA:
Martin Tóth
Jana Šoltésová
Viktor Hiszem
Viola Némethová
Branislav Kotík
Miroslava Čarná
Viktor Hlaváč
Jana Rusková

Všetkých výhercov vstupeniek sme už o výhre informovali aj telefonicky...

mef


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/