(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hokej: V košickej Steel Arene vyhrali domáci a najmä skvelý hokej
@ Aktuálne -> Šport     Dec 04 2006 - 12:23 GMT
S týždenným predstihom vypredaná košická Steel Arena sa tešila na hokejovú lahôdku v zápase domáceho tímu s lídrom tabuľky z Bratislavy a fanúšikovia si naozaj prišli na svoje. Nedeľňajší duel silne pripomínal dva víťazné marcové stretnutia, ale tie už boli v play-off a i gólov tentoraz padlo tentoraz viac.

"Napriek tomu, že sme zápas mali veľmi dobre rozbehnutý, ešte som sa nestretol s tým, že by malo hosťujúce mužstvo tak skoro výhodu trestného strieľania, ktoré sa nám nepodarilo zrealizovať. Mali sme ešte dve dobré strelecké príležitosti, ktoré sme nevyužili. Tento zápas sa zlomil za stavu 1:1 pri inkasovaní gólu v našej presilovej hre. Niektorí hráči asi čakali na takýto výprask. Bol to len dôsledok ich profesorskej hry miesto jednoduchej kombinačnej, kde sme hrali ustráchane hlavne vo vlastnej tretine, bez dôrazu. Dali sme dostatok priestoru súperovi na rozvíjanie jeho akcií. Musím pogratulovať súperovi k víťazstvu pred takouto skvelou atmosférou, skvelým rozhodovaním a my sa z toho musíme poučiť," povedal po zápase asistent trénera Slovana Róbert Pukalovič.

"V priebehu tohto stretnutia z hľadiska útočnej fázy sme boli aktívni, súper hral tiež otvorený hokej, čiže tá útočná aktivita na oboch stranách bola dosť výrazná. Dôležitý moment bol samozrejme gól v oslabení na 2:1, ale ten zápas ešte nebol vôbec rozhodnutý. Vyvíjal sa ďalej, hokej bol veľmi pekný, úžasný, vysoko taktický obojstranne. My sme vedeli, že súper je veľmi silný v útočnej fáze hry, čo sa aj prejavilo. Kládli sme vysoký dôraz na koncentrovanú organizovanú obrannú hru. Vedeli sme, ako rozvíja hru súper a to sme zachytili od 2. tretiny, snažili sme sa utlmiť útočnú aktivitu súpera a prechádzali do rýchlych brejkov," zhodnotil duel tréner víťazov Ján Šterbák.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/