(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Vo vedení košického hokeja prvá žena - Elena Petrášková
@ Aktuálne -> Šport     Jan 10 2007 - 09:03 GMT
(TASR) - Prvýkrát v histórii sa do vedenia hokejového klubu HC Košice dostala žena. Na utorňajšom zasadnutí správnej rady sa viceprezidentkou stala Elena Petrášková, ktorej hlavnou náplňou činnosti má byť ekonomika. Nominoval ju generálny sponzor U.S.Steel Košice. Nahradila na tomto poste Antona Juru, ktorý odišiel za pracovnými povinnosťami do amerického Pittsburghu.

Doterajšiu sedemčlennú správnu radu klubu rozšírili o dvoch členov - predsedu Košického samosprávneho kraja Zdenka Trebuľu a Petra Kočiho. Druhým viceprezidentom sa stal Ondrej Bernát. K ďalším zmenám došlo aj v dozornej rade (je v nej i súčasný košický primátor František Knapík) a v dcérskej spoločnosti občianskeho združenia HC Košice s.r.o.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/