(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ABBA MANIA - najúspešnejšia ABBA Show odkedy skončila ABBA - súťažte o 12 vstupeniek!!!
@ Kultúra -> Koncerty     Jan 12 2007 - 14:52 GMT
Keď sa na začiatku 80-tych rokov Agnetha, Björn, Benny a Anni-Frid rozhodli ísť každý vlastnou cestou, rozpad jednej z najúspešnejších skupín všetkých čias zarmútil milióny fanúšikov. 18 hitových singlov a 350 miliónov predaných albumov odrážajú absolútnu unikátnosť tejto skupiny. Ich rozchod zanechal prázdne miesto, ktoré dodnes u mnohých fanúšikov ešte nie je zaplnené. „Vďaka železnej opone“ sme ich nikdy nemohli vidieť naživo, iba v kultovom „ABBA vo filme“ na ktorý sa stáli hodinové rady. Až teraz aj na Slovensku ožijú hity ako „Mamma Mia“, „Dancing Queen“, The winner takes it all“, „Money, money, money“ na koncerte, ktorý je podľa mnohých ešte lepší, ako originálna ABBA.

Projekt ABBA MANIA pristupuje k švédskej kultovej skupine aj v najmenších detailoch. Dokonalé prevedenie hudby, spevu, scény, kostýmov, choreografie a svetiel robí z ABBA MANIE dokonalý koncert a show. Tisícky ľudí na koncertoch odrazu začnú tancovať a spievať a bavia sa naplno, akoby to bola skutočná ABBA.
Nespočetné videoklipy, fotky a platne pomohli vyvinúť dokonalú ABBA MANIU. V zvukovom štúdiu sa vyfiltrovali vokálne časti a hudba a najlepší londýnski vokalisti a muzikanti ich študovali celé týždne. Nepochybný úspech ABBA MANIE v podobe viac ako 1,000,000 divákov v Európe je založený na autentickosti každého jedného zvuku dotiahnutého do najmenších detailov. Každý záhyb lesklých bielych kostýmov a každé gesto spevákov je autentické.

Svetelná pyramídová scéna s rotujúcim bielym klavírom Bennyho na točiacom sa podstavci, svetielkujúca točiaca sa disco guľa, biele lesklé kostýmy a lahôdky pre uši ako „Mamma Mia“, „Waterloo“ alebo „Dancing Queen“ divákov dvíhajú zo stoličiek. Vítajú každú pieseň spontánnym aplauzom a spievajú so skupinou na javisku piesne švédskej kultovej skupiny, ktorá si získala celú generáciu a hrá sa dodnes. Je to ABBA-fenomén, ktorí zažijete vo fascinujúcom koncerte ABBA MANIA. 21 svetových hitov v najlepšom ABBA koncerte od éry ABBA. ABBA MANIA je jednoducho ABBA. Už 23.2.2007 v košickej - STEEL ARÉNE!

+ + + S Ú  A Ž + + +

Portál CASSOVIA.SK v spolupráci s agentúrou Feeling pripravili pre všetkých našich návštevníkov súťaž o 8 vstupeniek a 4 VIP vstupenky na toto jedinečné predstavenie. Čiže štyria vyžrebovaní súťažiaci vyhrávajú po dve vstupenky v hodnote 790,- Sk a dvaja šťastlivci pôjdu na koncert každý s dvoma VIP vstupenkami!

Čo treba urobiť? Stačí ak do stredy 21. februára pošlete e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) uvediete heslo: "SUTAZ". V ten istý deň poobede vyžrebujeme 6 výhercov, ktorých oboznámime o výsledku telefonicky. Zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:
Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/