(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
HK Nitra - HC Košice 4:5 pp a sn, hlasy trénerov
@ Aktuálne -> Šport     Jan 24 2007 - 08:52 GMT
(TASR) Ivan Dornič, tréner Nitry: "Náš výkon bol dnes z posledných piatich zápasov paradoxne najlepší. Košice však majú výborný káder. Naše družstvo bojovalo a musím sa chalanom poďakovať za výkon a tiež vedeniu za to, že získalo takú legendu, akou je Irbe. Dnes sa hral výborný hokej, ktorý sa divákom musel páčiť. Otázne je však, či pocestujeme vo štvrtok do Skalice, pretože nám v tíme šarapatí chrípková viróza."

Ján Šterbák, tréner Košíc: "Dnes diváci videli pekné, dramatické stretnutie. Za stavu 4:2 sme boli blízko k víťazstvu, no potom sme v presilovkách dvakrát inkasovali. Oba tímy hrali kvalitne útočne, padalo veľa gólov, no brankári chytali aj tak výborne. Pochváliť musím za výkon aj domáci tím a poďakovať sa musím mojim hráčom za predvedený výkon."


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/