(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Futbal-CL: Košičania do Antalye s cieľom nájsť jarnú zostavu, cestuje aj Majoroš
@ Aktuálne -> Šport     Feb 02 2007 - 09:57 GMT
(TASR) - Mesiac pred jarnou domácou ligovou premiérou s Ružomberkom odletia v piatok večer z Viedne do tureckého letoviska Antalya na dvojtýždňové sústredenie futbalisti MFK Košice. Jeho súčasťou bude aj poltucet stretnutí, z nich štyri v rámci turnaja Arcadia Cup. Košičania sa stretnú vo svojej skupine už 5. februára s maďarským Fehérvárom, 7.2. s rumunským tímom Panduria Lignitul, 9.2. s Honvédom Budapešť a 12.2. ich čaká zápas o konečné umiestnenie. Navyše ako reciprocitu za zápasy v Rakúsku sa stretnú ešte s dvoma prvoligistami - 11.2. s Rapidom Viedeň a deň pred návratom domov 15.2. s Riedom.

"Príprava zatiaľ prebieha v poriadku, hoci sústredenie vo Vysokých Tatrách sme museli skrátiť, ale aj vďaka tomu, že bolo priaznivé počasie mohli sme v Košiciach plne využívať umelý trávnik. Zatiaľ sme odohrali 5 stretnutí, ďalších šesť nás čaká v Turecku s kvalitnými súpermi a v podmienkách, ktoré dobre poznáme. Cestuje 26-členný káder vrátane Jozefa Majoroša, ktorý po zranení doposiaľ trénoval len individuálne v Bratislave a teraz bude trénovať s nami, hoci ešte nie naplno. Dvojica legionárov Matič a Bjedov naznačila svoj talent, aj oni dostávajú šancu, takže záleží len na nich či sa jej chopia. Po Turecku už by totiž mala byť jasná optimálna základná jedenástka, s ktorou začneme jarnú časť ligovej súťaže," povedal pred odchodom tréner Košičanov Ján Kozák. Po návrate majú jeho zverenci na programe už len domácu generálku 24. februára s Prešovom.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/