(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hokej: Dukla Trenčín - HC Košice 0:4 v 49. kole Slovnaft extraligy
@ Aktuálne -> Šport     Feb 05 2007 - 08:59 GMT
óly: 22. Dravecký, 26. Javín, 36. Šimurda, 60. Jenčík. Rozhodovali: Jonák - Goga, Horínek, vylúčení: 4:4, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:1, bez zmien, 2800 divákov.

Pred dnešným východoslovenským derby, ktoré malo byť ťahákom kola, zostali diváci pred pokladnicami popradskej AquaCity Hockey Arény v nemom údive. Boli zatvorené s oznamom, že na dnešný zápas sa vstupenky nepredávajú. Dôvodom bola chrípková viróza, ktorá postihla kamzíkov. Zo základného kádra zostali iba Ma. Segľa, Kožuch, Jabrocký a Piatak. Do zostavy - troch kompletných formácií - museli popradskí tréneri nominovať až dvanásť juniorov a náhradného brankára Kožucha (Hurajt je v Sp.N.Vsi), pretože aj prvý gólman Jarina je chorý. Žiadosť Popradčanov o preloženie zápasu na neuspela, riadiaci orgán trval na odohratí zápasu v nedeľu.
Napriek výraznému oslabeniu kádra pripravili kamzíci svojim priaznivcom v prvej tretine pekný hokej a mali dosť príležitostí na to, aby dali aj úvodný gól. Hrali nebojácne proti kompletnému lídrovi tabuľky, ktorý sa začal presadzovať až od druhej minúty strednej časti zápasu. Dosť prekvapujúco úvodným gólom Draveckého, keď Popradčania hrali presilovku pri košickom vylúčení Kledrowetza. V polovici 26. min si odpykával trest Popradčan Raček a už po 21 sekundách prestrelil delovkou od modrej Javín domácu obranu a hostia viedli 2:0. Po desiatich minútach vyrobila veľkú hrúbku domáca obrana a osamotený Šimurda pred Kožuchom nezaváhal - 0:3. Zdecimovaní mladí Podtatranci sa aj naďalej snažili dať gól, líder si strážil náskok a mal tiež záujem pridať ďalší. Z obojstranného snaženia vyťažili daľší gól hostia.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/