(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hosťom košického Worshipfestivalu bude nemecká speváčka Sarah Brendel
@ Kultúra -> Koncerty     Feb 06 2007 - 13:02 GMT
(TASR) - Nemecká speváčka Sarah Brendel, ktorú v roku 2005 vyhlásil časopis Christianity Today za objav roka v americkom kresťanskom hudobnom svete, bude hosťom sobotňajšieho festivalu gospelovej hudby Worshipfestival v Košiciach.

Akcia sa uskutoční 10. februára v športovej hale Cassosport v Košiciach a je pokračovaním každoročného veľkého kresťanského hudobného festivalu CampFest, informoval TASR koordinátor projektu Richard Kráľovič.
Organizátorom podujatia, ktoré sa začne o 17,00 hodine, je Mládež pre Krista v spolupráci s deviatimi kresťanskými cirkvami v Košiciach a občianskym združením Carpe Diem. Hlavnou témou bude Život v inej dimenzii. "Okrem vynikajúcej atmosféry, kvalitného zahraničného hosťa a slovenských hudobných kapiel Timothy a Tretí deň sa účastníci môžu tešiť na oslovujúce posolstvo speakra worshipfestivalu Martina Harčara," uviedol Kráľovič. Akcia sa koná pod záštitou primátora mesta Košice Františka Knapíka.
Vstupenky si možno zakúpiť v predpredaji v Mestskom informačnom centre, ale aj v deň festivalu priamo v hale Cassosport.
Sarah Brendel je dcérou pastora a hoci bola vychovávaná v kresťanskej rodine, do svojich šestnástich nemala s Bohom žiadnu osobnú skúsenosť. Nespieva chválové piesne, ich texty sú o jej vzťahu k Bohu a reálnom živote s ním. Ako sa vyznala na svojej internetovej stránke, chce, aby sa jej hudba dotkla každého, nemusí to byť kresťan. "Keď píšem a spievam tieto piesne, chcem mieriť priamo do srdca a použiť moje skúsenosti a moju vieru, aby som zaujala publikum. Chcem nimi pohnúť tak, ako sa nikdy predtým necítili. Mojou túžbou je, aby časom vstúpil Kristus aj do ich života, tak ako do môjho," dodala.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/