(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hokej: Hrdinom druhého košického zápasu podľa trénerov brankár Kotvan
@ Aktuálne -> Šport     Feb 28 2007 - 08:54 GMT
(TASR) - Hokejisti HC Košice sa v druhom štvrťfinálovom súboji so Skalicou presvedčili o tom, že rozdiel siedmich miest v tabuľke pred play off nemusí nič znamenať. Záhoráci vyhrali na horúcom košickom ľade 2:1 po samostatných nájazdoch a vyrovnali stav série na 1:1.

"Nevedeli sme sa útočnou aktívnou hrou vôbec presadiť. Prvé dve tretiny neboli z našej strany podľa našich predstáv. Tretia tretina bola lepšia z pohľadu útoku, ale sme narážali na vynikajúceho mladého gólmana zo Skalice. V predåžení boli nejaké vylúčenia, tam sa to odohralo bez nejakých väčších možností na jednej alebo druhej strane.Trestné strieľania sme prehrali- dostali sme len jeden gól, ale nedali sme ani jeden. Myslím si, že tam sa musíme presadiť, máme kvalitných hráčov a predsa mladý skalický brankár podal vynikajúci výkon , ale z 5 nájazdov musíme jeden, dva tri premeniť, čiže na tom to stroskotalo," povedal po zápase domáci tréner Ján Šterbák.


"Disciplinovaný výkon v oblasti obrannej hry, podporený veľmi dobrým výkonom brankára Kotvana. Tí chlapci dnes pracovali veľmi dobre dozadu, či to boli útočníci, obrancovia. Disciplína, disciplína na veľmi kvalitnej úrovni. Dopredu sme vyrážali naozaj len po získaní čistých pukov. Vydržali sme nejaké tie presilovky, kde sme boli veľmi aktívni, ale naozaj pod tento veľmi kvalitný výkon sa podpíše Zdeno Kotvan, ktorému naozaj veľmi pekne ďakujem," povedal šťastný tréner skalických hokejistov Peter Oremus.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/