(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Na následky nehody pri košickom krematóriu zomrel 35-ročný muž.
@ Aktuálne -> Medicína     Mar 14 2007 - 08:52 GMT
(TASR) - Vo Fakultnej nemocnici Louisa Pasteura (FN LP) v Košiciach zomrel v pondelok večer 35-ročný účastník dopravnej nehody, ku ktorej došlo v sobotu pri košickom krematóriu. Ïalší ťažko zranený muž podstúpi v najbližších dňoch operáciu. Informovala dnes o tom hovorkyňa nemocnice Jaroslava Gajdošová.

K nehode nákladného auta s dodávkovým došlo v sobotu napoludnie. Ako spresnila hovorkyňa, 35-ročného muža priviezli do FN LP krátko po nehode s rozsiahlymi zraneniami v oblasti tváre a lebky. Na operačnej sále strávil bezmála päť hodín, pričom lekári jeho stav označili za kritický.
Na traumatologickej ambulancii košickej FN LP na Triede SNP ošetrili po tej istej nehode aj 45-ročného pacienta, ktorý utrpel vykåbenie ľavého bedrového kåbu spojené so zlomeninou panvy. Následne ho previezli na Kliniku úrazovej chirurgie na Rastislavovu ulicu, kde čaká na operáciu. Ide o ťažké zranenie, ktoré si vyžiada asi polročné liečenie. Tento pacient však nie je bezprostredne ohrozený na živote, dodala hovorkyňa.
Okrem spomínaných dvoch mužov bola pri sobotňajšej nehode ľahko zranená aj ďalšia osoba. Jej príčinu polícia vyšetruje.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/