(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Oznámenie DPMK o zmenách liniek MHD v dôsledku výluky el. dopravy v úseku Železničná stanica – Námestie osloboditeľov
@ Doprava -> DPMK     Mar 28 2007 - 14:24 GMT
V sobotu 31. 3. a v nedeľu 1. 4. 2007 v čase cca 7.00 – 17.00 hod bude z úseku Železničná stanica – Námestie osloboditeľov vylúčená električková doprava.

Električkové linky č. 2, 3, 6 a R1 budú premávať len po / od Nám. osloboditeľov (bez zmeny odchodových stanovíšť) so zachovaním cestovného poriadku.
Spoje električkovej linky č. 5 s odchodmi od železničnej stanice cez nedele o 16.37 a 16.57 hod budú v nedeľu 1. 4. 2007 zrušené bez náhrady.

Vo vylúčenom úseku Námestie osloboditeľov – Železničná stanica bude premávať náhradná autobusová linka „X“ (v rozsahu premávky liniek č. 6 a R1 a so zabezpečením prípojov od a na tieto linky) s nasledovnými zastávkami:
a)v smere na Nám. Osloboditeľov
: Železničná stanica (stanovište linky pre Tesco), Jakabov palác (bežné autobusové stanovište), Senný trh (električkové stanovište) a Nám. osloboditeľov (medzi pomníkmi),
b)v smere k železničnej stanici
: Nám. osloboditeľov 2x (medzi pomníkmi a stanovište linky č. 71) a Železničná stanica (bežné autobusové výstupné stanovište). Zastávku „Senný trh“ v tomto smere vynecháva.

Spojenie Železničná stanica – Vstupný areál U. S. Steel a späť bude tiež zabezpečené len prestupom z linky „X“ na linku R1 a naopak (k železničnej stanici nebudú zachádzať autobusové linky „RA“).


Pri prestupoch vyvolaných prerušením bežne priameho spojenia platí jednorazový cestovný lístok z prvého použitého dopravného prostriedku aj v druhom použitom dopravnom prostriedku, ak je aj v ňom označený (na opačnom konci lístka).

Bližšie informácie budú uvedené v oznámeniach na jednotlivých dotknutých zastávkach.

Dopravný podnik mesta Košice


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/