(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Oznámenie DPMK o zrušení autobusovej zastávky MHD „Orechová“
@ Doprava -> DPMK     Mar 30 2007 - 13:49 GMT
S platnosťou od štvrtka 29. 3. 2007 16.30 hod bola z prevádzkovo-bezpečnostných dôvodov zrušená autobusová zastávka MHD „Orechová“ na Prešovskej ceste (zastavovali tu autobusové linky č. 10, 15, 18, 20, 30, 31, 32, 33, 37, 100 a 106).

Najbližšími zastávkami MHD v blízkosti zrušenej zastávky sú:
a)v smere do centra „Sečovská“ (na Sečovskej ceste pred križovatkou s Prešovskou cestou) a „Termostav“ (približne v strede Priemyselnej ulice),
b)v smere do Džungle „Termostav“ (na Prešovskej ceste za križovatkou s Priemyselnou ulicou).


Náväzne sa ruší aj zastávka SAD „Prešovská – Orechová“ (zastavovali tu linky do smerov Budimír, Prešov a Vajkovce).

Najbližšími zastávkami SAD v blízkosti zrušenej zastávky sú „Autobusová stanica“ a „Letecká akadémia“ (na Prešovskej ceste pred križovatkou s Rampovou ulicou).


Vzhľadom na aktuálnu situáciu, na perspektívy jej vývoja do ukončenia výstavby križovatky Prešovská – Sečovská – Južné nábrežie a na schválené konečné riešenie je táto zmena trvalá.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/