(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
CIRKUS SVET - hudobno-tanečná show v štýle World music.
@ Kultúra -> Tanec a Balet     Apr 04 2007 - 10:14 GMT
Opäť jedna dobrá správa pre všetkých priaznivcov dobrej hudby a tanca. Ján ĎUROVČÍK a tanečný súbor SĽUKu zavítajú 16. júna o 20.oo hodine do košickej STEEL ARÉNY s programom CIRKUS SVET. Predstavenie, v ktorom sa predvedie 30 virtuóznych tanečníkov zo Sľuku, pri ktorých zatajíte dych. V šialenom tempe v nezvyčajných kostýmoch s neuveriteľnou scénou plnou svetiel a efektov uvidíte živly sveta spútané v jedinečnom večere. Ústredným motívom je putovanie Adama a Evy časopriestorom od stvorenia sveta. Na svojej ceste sa stretávajú s pôsobením štyroch živlov - ohňa, vetra, vody a zeme, s mocou dobra i zla, so siedmimi hriechmi sveta a ich pokušeniami. Diváka príbehom sprevádza ústredná postava - verklikár / Boh, ktorý posúva dej v sedemnástich hudobno-tanečných obrazoch. Folklórny materiál slúži ako inšpirácia a v celom diele sú využité motívy ľudových piesní a stredoeurópskych ľudových tancov.

Scénický tvar i vyjadrovacie prostriedky sú prísne podriadené autorskému zámeru. Významný podiel na celkovom vyznení majú náročné svetelné, pyrotechnické a technické efekty zobrazujúce oheň, vodu a vietor [pozri video ukážku...].

Réžia a choreografia: Ján ĎUROVČÍK
Hudba: Henrich Leško
Kostýmy: Alexandra Grusková
Scéna: Peter Čanecký
Vizuálne svetelné efekty: Martin Kubánka a Q-99
Účinkuje: Tanečný súbor SĽUKu

REZERVÁCIA VSTUPENIEK TICKETPORTAL

+ + + + S Ú Ť A Ž + + + +

Portál CASSOVIA.SK v spolupráci s agentúrou AMADEUS pripravili opäť pre všetkých našich návštevníkov súťaž o 10 vstupeniek na toto predstavenie. Desať vyžrebovaných súťažiacich vyhrá po dve vstupenky!

Stačí ak do utorka 12. júna pošlete e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) uvediete heslo: "SUTAZ". V ten istý deň poobede vyžrebujeme 10 výhercov, ktorých oboznámime o výsledku telefonicky. Zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:
Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo žrebovania vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a taktiež sa nedostanú do žrebovania!


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/