(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mestské lesy nepredajú, rokujú o prenájme
@ Aktuálne -> Verejná správa     Sep 16 2002 - 14:43 GMT
Podľa posledných informácií z magistrátu mesta Košice ostanú mestské lesy naďalej v majetku mesta Košice.

Ako sme už viackrát informovali, v medzinárodnom tendri na predaj, prípadne dlhodobý prenájom košických mestských lesov, figurujú dvaja vážni záujemcovia. Ich mená a podmienky, za ktorých majú o košické lesy záujem, sa výberová komisia rozhodla udržať v tajnosti až do chvíle, kedy bude známy víťaz tendra.

Aj keď tento víťaz ešte nie je známy, na základe tlačovej správy, ktorú nám zaslala tlačová hovorkyňa MMK Zuzana Bobriková, je jasné, že lesy sa predávať nebudú, do úvahy prichádza dlhodobý prenájom.

Správa uvádza:

Na Magistráte mesta Košice v pondelok predpoludním rokovala komisia, ktorej cieľom je speňaženie košických Mestských lesov. Komisia sa už na predchádzajúcich zasadnutiach rozhodla, že bude rokovať so záujemcom, ktorý navrhuje dlhodobý prenájom mestských lesov. Ani na dnešnom rokovaní nezaznelo zatiaľ konečné rozhodnutie, ktoré by komisia predložila primátorovi mesta. Naďalej sa zlaďujú požiadavky obidvoch strán a rokovania budú pokračovať so záujemcom o dlhodobý prenájom.

sivo


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/