(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Medzinárodný festival tanca príde do Košíc .
@ Kultúra -> Tanec a Balet     May 03 2007 - 09:56 GMT
(TASR) - Medzinárodný festival tanca 2007 roztancuje v dňoch 30. mája až 2. júna košickú Steel Arénu. Exhibičné vystúpenia predvedú najlepší tanečníci a tanečné skupiny zo Slovenska v hudobných štýloch ako latino, salsa, muzikál, jazz, írsky step, spoločenský tanec, scénický a moderný tanec a balet. Tanečníci návštevníkom predstavia aj capoieru, hip-hop, break dance a brušné tance.

Na festivale vystúpia amatéri aj profesionáli vo všetkých vekových kategóriách od detí až po dospelých. Svoje tanečné umenie predvedú aj známe osobnosti ako Jaro Bekr, Fredy Ayisi, Johny Mečoch a Melánia Kasenšáková.
Hudobné spestrenie programu ponúkne 30. mája Janko Lehotský s kompletnou zostavou kapely Modus. Vašo Patejdl so svojou skupinou zas zaspieva návštevníkom festivalu 2. júna.
Na festivale sa okrem Slovenska predstaví aj Česká republika, Ukrajina, Poľsko, Maďarsko, Taliansko, Veľká Británia, Kanada a Spojené štáty americké.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/