(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Futbal: Pulen, Bašista a Jurčo končia v MFK, na skusoch srbský brankár.
@ Aktuálne -> Šport     May 17 2007 - 13:37 GMT
(TASR) - Ešte tri stretnutia, z nich dva na domácom trávniku, odohrajú futbalisti MFK Košice v závere jarnej časti nadstavbovej súťaže Corgoň ligy o titul, ale už bez trojice Gejza Pulen, Peter Bašista a Pavol Jurčo. Po domácej prehre 5. mája so Žilinou 0:2 ich tréner Ján Kozák preradil do B-mužstva a v týchto dňoch sa v klube rozhodli, že v budúcej sezóne s nimi už nerátajú. Napriek tomu, že všetci traja majú platné zmluvy.

"Tréner Ján Kozák povedal, že s touto trojicou do kádra pre nový ročník 2007/2008 neráta, a tak sme to rešpektovali. Brankára Pulena, ktorý má s nami ešte zmluvu do konca decembra 2007 a Bašistu (do 30. júna 2008) chceme v letnom termíne uvoľniť na prestup. V prípade Jurča so zmluvou až do 31. decembra 2010, je jednou z možností hosťovanie v inom klube. Určite dôjde aj k ďalším posunom v kádri. Už vo štvrtok popoludní absolvuje s mužstvom prvý tréning 24-ročný brankár zo Srbska, ktorý tu bude na testovaní do 23. mája," prezradil najnovšie informácie športový riaditeľ MFK Košice Jozef Vukušič.
Už teraz je jasné, že oddych kolektívu po sezóne bude veľmi krátky. Po dovolenkách sa zíde už 11. júna a 10 dní na to Košičania už odcestujú na 10-dňové sústredenie do známeho prostredia v rakúskom Windischgarstene, kde boli aj vlani. V pláne majú odohrať aspoň 4 zápasy, záverečnú generálku si naplánovali na 7. júla.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/