(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dekan košickej LF UPJŠ dnes odovzdáva fakultu svojmu nástupcovi
@ Aktuálne -> Školstvo     May 22 2007 - 11:50 GMT
(TASR) - Po uplynutí štvorročného funkčného obdobia dnes dekan košickej Lekárskej fakulty (LF) UPJŠ Andrej Jenča odovzdáva fakultu novému dekanovi Leonardovi Siegfriedovi, súčasnému prednostovi Ústavu lekárskej mikrobiológie a klinickej mikrobiológie LF UPJŠ v Košiciach.

"Odovzdávam LF so všetkými protokolmi, aby nový dekan ihneď po prečítaní zápisov vedel, v akom stave má fakultu. Myslím si, že je vo veľmi dobrom stave, ekonomickom, pedagogickom, vedeckovýskumnom i vzdelanostnom. Ekonomicky je veľmi dobrá. Teraz som dal ešte odmeny zamestnancom fakulty," povedal pre TASR na margo svojho štvorročného pôsobenia odchádzajúci dekan Jenča.
Jenča bude od stredy pôsobiť na svojom doterajšom pôsobisku ako prednosta kliniky Stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie FN Louisa Pasteura v Košiciach, i naďalej bude členom rôznych komisií ministerstva zdravotníctva a školstva či vedeckých rád. "Mám rozpracované ďalšie aktivity v prospech odboru maxilofaciálna chirurgia a stomatológia, ktorý som na Slovensku akreditoval ako jediný z dekanov lekárskych fakúlt a určite sa budem venovať vedeckej činnosti," dodal Jenča.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/