(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
CIRKUS SVET - hudobno-tanečná show v štýle World music - VYŽREBOVANIE VÝHERCOV 20 VSTUPENIEK!!!
@ Kultúra -> Tanec a Balet     Jun 12 2007 - 16:08 GMT
Tanečná show Jána ĎUROVČÍKA a tanečného súboru SĽUK - CIRKUS SVET zavíta už túto sobotu 16. júna o 20.oo hodine do košickej STEEL ARÉNY. Predstavenie, v ktorom sa predvedie 30 virtuóznych tanečníkov zo Sľuku, v šialenom tempe a nezvyčajných kostýmoch s neuveriteľnou scénou plnou svetiel a efektov nachvíľu oživí živly sveta spútané v jedinečnom večere. Ústredným motívom je putovanie Adama a Evy časopriestorom od stvorenia sveta. Na svojej ceste sa stretávajú s pôsobením štyroch živlov - ohňa, vetra, vody a zeme, s mocou dobra i zla, so siedmimi hriechmi sveta a ich pokušeniami. Diváka príbehom sprevádza ústredná postava - verklikár / Boh, ktorý posúva dej v sedemnástich hudobno-tanečných obrazoch. Folklórny materiál slúži ako inšpirácia a v celom diele sú využité motívy ľudových piesní a stredoeurópskych ľudových tancov.

Scénický tvar i vyjadrovacie prostriedky sú prísne podriadené autorskému zámeru. Významný podiel na celkovom vyznení majú náročné svetelné, pyrotechnické a technické efekty zobrazujúce oheň, vodu a vietor [pozri video ukážku...].

Réžia a choreografia: Ján ĎUROVČÍK
Hudba: Henrich Leško
Kostýmy: Alexandra Grusková
Scéna: Peter Čanecký
Vizuálne svetelné efekty: Martin Kubánka a Q-99
Účinkuje: Tanečný súbor SĽUKu


+ + + + V Y Ž R E B O V A N I E + + + +

Portál CASSOVIA.SK v spolupráci s agentúrou AMADEUS pripravili pre všetkých našich návštevníkov súťaž o 10 vstupeniek na toto predstavenie. Desať vyžrebovaných súťažiacich vyhráva po dve vstupenky!

Ak ste do dnešného utorka (12. júna) poslali e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) ste správne uviedli heslo: "SUTAZ", boli ste zaradení do žrebovania o 20 vstupeniek. Mená výhercov sú uverejnené nižšie. Ak ste sa medzi nimi nenašli, skúste šťastie nabudúce...

VÝHERCOVIA:
Ľubica Rapavá
Anna Bartuszová
Viktória Vargočková
Martin Kusko
Monika Šandová
Koloman Ťuch
Henrieta Csordásová
Luboš Komorník
Milan Závadzký
Veronika Sedileková


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/