(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Futbal: V Košiciach na skusoch Srb Milinkovič, Bašista s Jurčom na odchode
@ Aktuálne -> Šport     Jun 15 2007 - 11:59 GMT
(TASR) - Prvý tréning v košickom Čermeli už má za sebou 19-ročný ofenzívny záložník Marko Milinkovič, ktorý obliekal dres FK Borac Čačak a v mládežníckych kategóriách i srbskej futbalovej reprezentácie. V MFK Košice ho budú skúšať, ale až najbližšie dni ukážu, či zostane podobne ako jeho krajan Nemanja Matič. Nie je vylúčené, že výsledok bude známy už pred odchodom Košičanov na sústredenie do Rakúska (21.júna).

Naopak, otázna na ňom je účasť obrancu Petra Bašistu, ktorý bol v minulých dňoch na zdravotných testoch v známom poľskom klube Ruch Chorzów. Skusy v nemeckej Borusii Mönchengladbach, ktorá vypadla do II. bundesligy, absolvoval zasa útočník Košičanov Pavol Jurčo. Aj v ich prípade by sa malo o ďalšom osude rozhodnúť v najbližších dňoch.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/