(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V Miskolci folkový festival Kalaka
@ Kultúra -> Podujatia     Jul 03 2007 - 19:18 GMT
Jedno z najznámejších letných podujatí ktoré sa koná v Miskolci je aj podujatie zamerané na folkovú hudbu: nájdete tu skoro všetky jej žánre: folk-jazz, folk-rock, blues atd. Na festivale sa zúčastnia najznámejši maďarskí a zahraniční interpreti. Najhlavnejšie programy sa uskutočnia na hrade Diosgyor ale miesto konania je aj Városhaza a Múzeum Hermana Otta.

Ceny lístkov; celodenný: 2800 ft, permanentka: predpredaj 5200ft, na mieste;6200ft . [permanentka plati iba do hradu Diosgyor. Zľavnené permanentky sa dajú zakúpiť 11. júla 11 . v hudobninách Kalaka : Budapest, barczai 1.u.10., alebo v kancelárii Turinform.

Objednávky na zvýhodnené permanentky cez internet; : pošlite mailom na adresu [email protected] , do názvu e-mailu zadajte "Jegyrendeles". Mail musí obsahovať číslo lístka, meno objednávateľa.

Zvýhodnené permanentky si počas festivalu môžete vyzdvihnúť pri pokladni. Vydané budú na základe mena, OP a na základe nami spätne poslaným potvrdzujúcim listom.

viac informacii; www.kalakafesztival.hu


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/