(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Jednotvárne
@ Kultúra -> Výstavy     Sep 26 2002 - 13:49 GMT
19. 9. - x. 10. 2002

Múzeum Vojtecha Löfflera

Už druhý rok ponúkla spoločnosť IQ Servis mladým umelcom účasť na plenéri, kde v krátkom čase mali vytvoriť projekt pre ďalšiu výstavu. Od pondelka do stredy strávili Juraj Poliak, Aneta Mona Chisa, Tomáš Agat Blonski a Viktor Kopasz svoj čas na Ružíne, vo štvrtok ráno sa už dostavili so svojimi projektmi v Múzeu Vojtecha Löfflera.

Aneta Mona Chisa (1975) pochádza z Nadlacu z Rumunska, absolvovala Akadémiu výtvarných umení v Bratislave. Na výstave sa predstavuje panoramatickými fotografiami Miško a Inga I. a Miško a Inga II.

Tomáš Agat Blonski (1975) je Košičan, absolvent Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave. Prezentuje sa cyklom fotografií Do vody a Do vzduchu.

Viktor Kopasz (1974) pochádza z Kráľovského Chlmca a na výstave sa prezentuje fotografiami z cyklu Lost. Zo starých riflí a trička vytvoril figurínu, ktorú fotografoval v rôznych podobách. Ako utopenca, či šaty človeka, ktorý sa stratil. Rovnako i mokré otlačky tiel, ktoré ostali ako stopy po bytostiach, ktoré sa už v reálnom čase nachádzali niekde inde. Boli už stratení – LOST.

Juraj Poliak (1969) pochádza z Liptovského Mikuláša a je absolventom Vysokej školy výtvarného umenia, svoje vzdelanie rozšíril o ďalšie štúdiá vo Francúzsku a Grécku. Prezentuje sa inštaláciou fotografických filmov umiestnených v posuvnom mechanizme s možnosťou zväčšovania jednotlivých detailov.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/