(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Tenis-Fed: Srbi veria, že Ivanovičová nastúpi v Košiciach aspoň v jednom zápase.
@ Aktuálne -> Šport     Jul 12 2007 - 14:53 GMT
(TASR) - Najfrekventovanejšia otázka okolo účasti Any Ivanovičovej vo víkendovom zápase tenisového Pohára federácie proti Slovensku v Košiciach zostala nezodpovedaná aj po štvrtkovej tlačovej konferencii s vedením srbského tímu v Steel aréne. Športový riaditeľ Srbského tenisového zväzu Alexander Bolič vyhlásil, že štart piatej hráčky svetového rebríčka WTA stále nie je vylúčený, ale možno sa obmedzí iba na jediné stretnutie. Ivanovičová absolvovala v pondelok v Ríme vyšetrenie zraneného menisku a podľa informácii niektorých srbských médií jej lekári odporučili dvojtýždňovú pauzu.

"Ivanovičová je v Taliansku, podrobila sa ďalším lekárskym vyšetreniam. Hoci už nie sme natoľko optimistickí, stále existuje šanca, že pricestuje aspoň na jedno stretnutie. Budeme čakať do poslednej chvíle. Jediný dôvod, že ešte neprišla do Košíc, je jej zranenie menisku, nič iné v tom nehľadajte. Mali sme s ňou pohovory a sľúbila, že družstvu pomôže," vyhlásil športový riaditeľ Srbského tenisového zväzu Alexander Bolič. Príchod ďalšej hráčky Any Jovanovičovej, ktorá pricestovala v stredu večer do Košíc a už si aj v Steel Aréne zatrénovala, označil za nutnosť v prípade zranenia niektorej z hráčok.
Kapitán srbskej reprezentácie Dejan Vraneš sa vyslovil v superlatívoch o organizátoroch, vyslovil veľkú spokojnosť s podmienkami a najmä prijatím, ale inak bol veľmi strohý vo svojich vyjadreniach. Na otázku, kto bude tímovou dvojkou, ak Ivanovičová nepríde, vyhlásil: "Budeme bojovať do konca, nič sa nezmenilo v našom tíme." Spokojnosť s pobytom v Košiciach vyjadrili ďalšie dve členky srbského tímu Vojislava Lukičová a Ana Timotičová, ktoré sú v metropole východného Slovenska od utorka. "Sme veľmi spokojné, čakala som však trošku rýchlejší povrch. A ktorá z nás nastúpi, to už je vec kapitána tímu," povedala Lukičová. Vo štvrtok popoludní mala do Košíc priletieť srbská jednotka a aktuálna svetová trojka Jelena Jankovičová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/