(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mesto Košice bude vydávať mesačník.
@ Aktuálne -> Región     Jul 13 2007 - 08:40 GMT
(TASR) - Mesto Košice bude vydávať mesačník Metropolis. Zhodli sa na tom poslanci Mestského zastupiteľstva. Ambíciou periodika bude objektívne, nestranne a podrobne informovať o dianí v meste a jeho okolí.

"Mesto chce aj prostredníctvom tohto periodika prispieť k efektívnejšej komunikácií s verejnosťou, tak s Košičanmi, ako i s obyvateľmi okolitého regiónu, ktorí v meste pracujú, hlásia sa k nemu a majú ho radi," povedal pracovník referátu marketingu a komunikácie kancelárie primátora mesta Košice Tibor Ičo.
Snahou vydavateľa aj redakcie bude podľa Iča integrácia košickej samosprávy, ktorú dnes reprezentuje 22 mestských častí, orientovaných niekedy až príliš úzko na vlastné záujmy bez ohľadu na pozíciu mesta ako celku, do jedného živého a dynamicky sa rozvíjajúceho organizmu. Metropolis začne vychádzať od 1. októbra na 12 stranách v náklade 20-tisíc výtlačkov, v cene deväť korún.
Mesačník Metropolis chce symbolicky nadviazať na tradície niekdajších mestských novín, ktoré vychádzali v druhom najväčšom meste Slovenska začiatkom 20. storočia – Kassai Hirlap a Kassai Ujság


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/