(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Futbal: Artmedia Bratislava - MFK Košice 0:0 v 6. kole Corgoň ligy.
@ Aktuálne -> Šport     Aug 20 2007 - 09:34 GMT
(TASR) - Artmedia Petržalka - MFK Košice 0:0
Góly: Rozhodoval: Samotný, ŽK: Dosoudil - Školník, Putnocký, ČK: 67. Bašista (Košice), 3510 divákov

Zostavy a striedania:
Artmedia: Hýll - Čišovský, Dosoudil, Pavol Farkaš, Čvirik - Obžera, J. Kozák, Guédé (71. Piroška), P. Mráz (46. Borbély) - Fodrek - Sninský (46. Martin Ďurica)
Košice: Putnocký - Kišš, Kaminský, Bašista, Cicman - Kolbas, Školník, Pavol Majerník, Matič (68. Džogan) - Bjedov (46. J. Novák), Jurčo (61. Milinkovič)


Celých 90 minút to bol súboj Artmedie s výborným brankárom Putnockým. Aj keď v 7. minúte mu čisté konto pomohol udržať útočník Jurčo, v ostatných zlomových okamihoch zápasu Putnocký už nezaváhal. Jurčo v spomínanej 7. minúte vykopol po hlavičke Čišovského loptu z bránkovej čiary, Putnocký bol vtedy už bezmocný. O minútu neskôr brankár hostí predviedol svoje kvality, keď na rohový kop vyrazil Čvirikovu strelu z 18 metrov. O šesť minút neskôr sa mu to isté podarilo aj po strele Fodreka z priameho kopu z 25 metrov. V 16. minúte brankár Košíc so šťastím chytil prízemnú strelu Fodreka. Putnocký si udržal čisté konto aj po vysokých centroch do pokutového územia, ktoré s prehľadom zneškodnil a aj po bombe Kozáka z bezprostrednej blízkosti v 19. minúte. V 24. minúte odvážne zasiahol pred Obžerom, ktorému loptu zobral prakticky z nohy. Po polhodine hry sa skóre zápasu nezmenilo, lebo voľný Fodrek z 11 metrov prestrelil bránku hostí. V 31. minúte brankár Putnocký zachránil aj po peknej akcii Kozák - Čišovský. Až v 32. minúte musel svoje brankárske umenie predviesť aj domáci Hýll, ktorý mal plné ruky práce po hlavičke Cicmana po jednom z rohových kopov hostí. V 42. minúte dôrazný Jurčo vyhral osobný súboj s Guédém, no jeho krížna strela preletela popred prázdnu bránku Hýlla. Dve minúty pre koncom prvého polčasu pekné sólo Obžeru trafil úplne voľný Sninský do rúk brankára Putnockého. A ten istý hráč stroskotal na brankárovi hostí aj v 45. minúte, keď sa s ním ocitol v osobnom súboji zoči-voči. Brankár Košíc sa vyznamenl aj v 56. minúte, keď reflexívne na roh vyrazil prudkú strelu Obžeru po ideálnej prihrávke Kozáka. O minútu neskôr Borbélyho krížna strela preletela popred bránku Košíc. Skóre sa nemenilo ani po hlavičke Pavla Farkaša, ani po pohotovej bombe Čišovského z 11 metrov. Na druhej strane Matič sa "utopil" v kľučkách v pokutovom území Petržalky. V 75. minúte si Putnocký poradil aj s dorážkou striedajúceho Pirošku. V tom čase už Košičania hrali oslabení o vylúčeného Bašistu, ktorý v 67. minúte išiel pod sprchy za faul na prenikajúceho Fodreka. Košičania sa však nevzdávali a v 76. minúte prekvapenej domácej obrane ušiel Kolbas, no Hýll jeho strelu vyrazil do bezpečia. Čvirikovi do strely skočil v 79. minúte však Majerník. Domáci boli najbližšie k vytúženému gólu5 minút pred koncom stretnutia, keď Piroška zo 14 metrov trafil brvno Putnockého bránky. Záver zápasu sa dohrával v prudkom lejaku, čo sa odrazilo aj na spracovaní lopty pri riešení rozhodujúcich momentov duelu.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/