(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Legenda Woodstocku na Slovensku!
@ Kultúra -> Koncerty     Aug 23 2007 - 13:52 GMT
Joe Cocker, jedna z najväčších legiend populárnej hudby a jeden z mála žijúcich umelcov, ktorí sa môžu pýšiť účasťou na legendárnom Woodstocku, prichádza na jeseň na Slovensko predstaviť svoj nový album. Na jednej strane najstabilnejší, najosobitejší a kultový hlas žijúcej legendy, ktorá žiari už viac než štyridsať rokov, na strane druhej producent a hudobník, ktorý dokáže všetky tieto svoje prednosti vkusne spájať.

Slávny anglický spevák Joe Cocker pochádza zo Sheffieldu, kde sa narodil v roku 1944. Svoje prvé hudobné skúsenosti získal v roku 1960 so skupinou The Cavaliers, a to ako bubeník. Majster spevák Joe Cocker si zaistil nesmrteľnosť už svojím vystúpením na bájnom woodstockom festivale v roku 1969. Aj keď má za sebou celý rad úspešných štúdiových albumov, pre geniálneho soulmana vždy platilo, že to najlepšie zo seba vydával na pódiu. Nie nadarmo patrí k jeho najúspešnejším nahrávkam live dvojplatňa „Mad Dogs And Englishmen“ z roku 1970. Hlboký prežitok, ktorý dokáže vložiť do svojho nezameniteľného „chrapláku“, sa stal pre „otca bieleho soulu“ poznávacím znamením a ochrannou známkou. Za svoju bohatú kariéru vydal viac než dve desiatky albumov a spolupracoval s celým radom hudobných osobností. Skvelých muzikantov má Joe aj vo svojej doprovodnej kapele, s ktorou vystúpi 6.novembra v košickej Steel Aréne a 9.decembra v bratislavskom NTC a naživo predstaví, okrem iných, i skladby z aktuálneho CD „Hymn For my Soul“.

Koncert organizuje XL Group.

(tlačová správa)


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/