(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
1.Košický Pijáles.
@ Aktuálne -> Rôzne     Sep 03 2007 - 11:01 GMT
V dňoch 14.9.-15.9.2007 sa uskutoční v starej sladovni akcia pod názvom 1.Košický Pijáles - slávnosti piva, hudby a hojnosti, firma Slovosivex- majiteľ budovy starej sladovne, Zemplínskej krčmy a country clubu WHITE HORSE v spolupráci s Amsterdam pubom, Stars clubom a novou reštauráciou nad parkoviskom GRIL LAND.

Touto cestou chcú organizátori akcie založiť pravú a originálnu košickú tradíciu hodovania a zábavy pre obyvateľov Košíc a to práve v priestoroch budovy a areálu starej sladovne, ktorá už v histórii mesta Košice má svoje ojedinelé miesto nielen ako historická budova, ale aj súčasť, ktorá bola odjakživa spojená s pivom ako sklad sladu pre tento zlatistý mok. V súčasnej dobe je košická stará sladovňa vo vnútri pretvorená a sídli tu zopár pivných podnikov a to Amsterdam pub, Stars pub, Zemplínska krčma a onedlho aj nový country club a nová reštaurácia nad parkoviskom.

Vnútorné historické jadro sladových pivníc je zachované a práve preto, by chceli organizátori sprístupniť a spoločne ukázať verejnosti všetky tieto priestory dokonca aj nepoužívané staré pivnice .Na akcii sa má ponúkať pivo rôznych značiek a samozrejme
aj iné alkoholické a nealko nápoje.....no gro je ,vychutnať si to svoje pivko, či drink, pri skvelom kultúrnom programe. Program akcie bude vytvorený tak, aby prilákal väčšinu verejnosti nakoľko si v jeho rámci príde na svoje každý.

Vonku na dvore bude množstvo stánkov s občerstvením a suvenírmi, príjemným posedením, ako aj tu bude postavené pódium, na ktorom budú hrať živé kapely rôznych žánrov /country, melody rock, pop a oldies hudba/. Sprievodným programom bude aj program, pre deti aj dospelých s moderátorkou Libušou. Predstavia sa aj kankánové tanečnice, westernové divadlo a vystúpenie živého koňa Zafíra, ktorý okrem toho, že je slovenským šampiónom, má aj policajný výcvik. Program pre deti bude pripravený jednak formou súťaží a iných sprievodných akcií, ako je napr.voltíž vystúpenie, či jazda na poníkoch. Reštaurácia nad parkoviskom je pripravená ponúkať zákusky, ovocné barové a iné špecialitky, vhodné pre deti i rodičov.

V priestoroch Amsterdam pubu budú veľkoplošne premietať hudobné videoklipy, v starej pivnici sladovne bude piatok a sobotu večer oldiestéka s DJ a v sobotu doobeda ľudová muzika.
V priestoroch Star pubu na poschodí, zas moderné disco rôznych štýlov. Celá akcia má byť naozaj príjemným košickým hodovaním a zabávaním sa, kde si každý príde na to svoje potešenie.
Celú akciu má zastrešiť aj starosta Starého -mesta Košice ako kultúrne podujatie a vstup na túto akciu má byť bezplatný, čo je ďalšia záruka vysokej návštevnosti.

Piatok:14.9.: Od 16.00 hod:

16.30h.: PESIMISTA- Košice
19.00.h: LESNÁ ZMES- Ružomberok
21.15.h.: NAGAUČ- Ostrava /CZ/

Súťaže a iné sprievodné akcie v prestávkach.

Sobota:15.9. Od 12.00.hod

12.00.hod: The Last WITCH- Košice
14.50.hod. TENNESSE- Košice
18.15.hod: DAY OF -Poprad
20.00.hod: NEW PEOPLE
21.30.hod.: ELIS-Košice

Program pre deti a dospelých počas prestávok.

Vonku na parkovisku:

Vystúpenie ródeového šampióna Maroša Hvizda a koňa Zafíra ...jazda pravým ohňom a iné kaskadérske kúsky,
Jazda na poníkoch a atrakcie pre deti- skákacie nafukovacie hrady VINEA.

Sprievodné akcie: tanečný súbor: Smoky Mountains Dancers –kankánové tanečnice a Westernové akčné divadlo


Dolná pivnica starej sladovne:

Piatok: Od 17.00 - 02.00 hod.: Rocktéka + oldies - DJ LORD
V sobotu od 12.00.- do 15 h.: Ľudová hudba z Družstevnej.
Od 17.00 hod. - 02.00 hod.: Rocktéka + Oldies DJ MIKE.

Star club:

Piatok: od 21..hod.: DISCO 2 DISCO
Sobota: od 21.hod.: FREEDOM / houseParty /

AMSTERDAM PUB: Hudobné videoklipy veľkoplošne.


WHITHE HORSE pub + Zemplínska krčma+ GRILL LAND - príjemné posedenie


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/