(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Aneta Langerová v INFINITI Aréne - Súťažte o 20 vstupeniek!!!
@ Kultúra -> Koncerty     Oct 01 2007 - 11:08 GMT
Hity Malá moøská víla, Podzim z aktuálneho albumu Dotyk, ale i výber najlepších skladieb z debutu Spousta andělu si slovenskí fanúšikovia budú môcť vychutnať na turné „aneta tour 07“, ktoré prebehne začiatkom novembra v troch slovenských mestách – Košice, Banská Bystrica, Bratislava.

Počas takmer dvojhodinového koncertu, sa fanúšikovia môžu tešiť aj na skvelú svetelnú šou doplnenú projekciami, na príprave ktorej sa podieľala i samotná Aneta.

Aneta vystúpi na turné s kapelou v zložení – a.m.almela (el. gitara), Martin Ledvina (el. a ak. gitara), Jakub Zitko (klávesy), bubeník Jon Bennett, DJ Sebastien Richard a doplnená o jazzovú huslistku Annu Mlinárikovú.

Anetin prvý singel z aktuálneho albumu Dotyk – Malá moøská víla, boduje v hitparáde IFPI s veľkým úspechom, keďže už vyše 6 mesiacov sa drží v prvej dvadsiatke. Ïalším singlom bude skladba Podzim, ktorého jedinou autorkou je Aneta. Ku skladbe sa pripravuje animovaný videoklip, ktorého premiéra je plánovaná na začiatok septembra.

Hosťom turné bude slovenská kapela Komajota, ktorá vznikla v roku 2005. Na debutovom albume s názvom Časopriestor sa nachádza 14 skladieb. Úvodný singel „Ráno v novinách“ už niekoľko mesiacov úspešne rotuje v slovenských rádiách.

Termíny „aneta tour 07“:
7.11.2007 Košice – INFINITI Aréna
8.11.2007 Banská Bystrica – Dom kultúry
10.11.2007 Bratislava - PKO

Vstupenky bude možné zakúpiť si od 11.9.2007 v sieti ticketportal.

Hlavným partnerom turné je spoločnosť Sony Ericsson, ďalšími partnermi sú spoločnosti Renault a Diesel.

+ + + S Ú  A Ž + + +

Portál CASSOVIA.SK v spolupráci s agentúrou XLPROMOTION pripravili pre všetkých našich návštevníkov súťaž o 20 vstupeniek. Čiže desiati vyžrebovaní súťažiaci vyhrávajú po dve vstupenky!!!

Čo treba urobiť? Stačí ak do piatku 2. novembra pošlete e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) uvediete heslo: "LANGEROVA". V ten istý deň poobede vyžrebujeme 10 výhercov, ktorých oboznámime o výsledku telefonicky. Zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:
Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/