(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Druhý ročník Autosalónu na ľade otvorili v košickej Steel aréne.
@ Obchod -> Výstavy     Nov 08 2007 - 14:55 GMT
(TASR) - Autosalón na ľade, ktorý je miestom konania jediný svojho druhu na Slovensku, otvorili dnes v košickej Steel aréne.
Na trojdňovom motoristickom festivale sa predstaví viac ako 75 automobilov 22 značiek, pričom väčšinu z vystavovaných exponátov predstavujú tohtoročné novinky na automobilovom trhu, informoval za organizátorov Róbert Šalata z agentúry Bocatius.

V expozíciách sú aj úžitkové automobily, motocykle, skútre a štvorkolky. Pre tých, ktorí chcú jazdiť po zasnežených terénoch - snežné skútre. Priaznivci motorizmu sa budú môcť pokochať aj výnimočným športovým automobilom Lamborghini Gallardo.
Ako pripomenul Šalata, skutočnou lahôdkou medzi motocyklami bude Honda GL 1800 Gold wing. Toto "zlaté krídlo" je pýchou japonskej značky a svojím výkonom i nevšedným vybavením presahuje hranice vo vývoji motocyklov.
Autosalón na ľade je nielen výstavou automobilov a motocyklov, ale aj propagáciou motoristického športu. Návštevníci budú mať možnosť vidieť na vlastné oči súťažné automobily rally, okruhové, do vrchu, autokrosové buginy, motokáry, motocykle enduro, motokros i automobilové veterány. Prvýkrát sa v Košiciach uskutoční slávnostné vyhlásenie najúspešnejších automobilových pretekárov Slovenskej republiky za rok 2007. Do mesta príde kompletná automobilová špička z celej republiky.
Košický Autosalón na ľade má ambíciou osloviť hlavne návštevníkov z východoslovenského regiónu. Koná sa už po druhý raz. Vlaňajší 1. ročník hodnotili organizátori ako mimoriadne úspešný - exponáty si prišlo pozrieť viac ako 11 000 ľudí.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/