(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Košice v kontrastoch na stenách Historickej radnice.
@ Kultúra -> Výstavy     Dec 04 2007 - 09:11 GMT
Občianske združenie ÚLET a mesto Košice pozývajú všetkých záujemcov o fotografiu na výstavu s názvom Košice v kontrastoch. Vernisáž spojená so slávnostným vyhodnotením rovnomennej fotografickej súťaže sa uskutoční vo štvrtok 6. decembra 2007 o 17:00 v priestoroch Historickej radnice na Hlavnej ulici č. 59 v Košiciach. Výstava bude sprístupnená do 31.decembra 2007.

Autormi záberov zobrazujúcich prednosti a nedostatky mesta, jeho kultúrno-spoločenský život a kontrastnú architektúru sú súťažiaci vo veku od dvanásť do dvadsaťšesť rokov. Ich pohľad cez objektív hodnotil fotograf a pedagóg Pavel Maria Smejkal a fotograf Igor Tymczák. Porotcovia predstavia svoj názor na fotografie v rámci workshopu, ktorý predchádza slávnostnému vyhodnoteniu.

Košice v kontrastoch sú podporným podujatím kandidatúry mesta Košice na Európske hlavné mesto kultúry v roku 2013. Viac čerstvých informácii o súťaži a výstave nájdete na webstránke http://kvk.ulet.sk, kde bude sprístupnená i internetová galéria súťažných fotografií.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/