(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hokej: HC Košice - HKM Zvolen 1:4 v 31. kole extraligy.
@ Aktuálne -> Šport     Dec 05 2007 - 08:36 GMT
(TASR) - HC Košice - HKM Zvolen 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Góly: 15. Kledrowetz - 2. Dubec, 22. J. Čierny, 23. Lipiansky, 55. Krayzel. Rozhodcovia: P. Jonák - Gajan, Mihajlo, vylúčení: 4:7, navyše: Ščurko 10 min za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, striedania: bez zmien, 8122 divákov.

Osemkolová víťazná šnúra Košičanov a stúpajúca forma i strelecká produktivita Zvolenčanov prilákali pod strechu Steel Arény vyše osemtisíc divákov a tí určite neľutovali. Oba kolektívy uprednostili útočný hokej, akcie sa striedali pred obidvoma bránkami a podobne tak i strelecké príležitosti. Zvolenčanom sa v Košiciach neobyčajne darí, sú zatiaľ najúspešnejším hosťujúcim tímom zo všetkých extraligistov, čo potvrdili už v 2. min vedúcim gólom Dubeca. Košičanmi to neotriaslo, odpovedali rovnakou mincou, ale vyrovnať sa im podarilo až pri druhej presilovke Kledrowetzom. Ïalšie výborné gólové príležitosti Košičanov Bartoša (žàdka) a S. Grona a na druhej strane dve tutovky Krayzela a jedna Tureka zostali nevyužité. Začiatok druhej dvadsaťminútovky bol pre hostiteľov ako zlý sen. V rozpätí 44 sekúnd im súper dvoma gólmi ušiel na 3:1, a to ešte mali šťastie, že za tohto stavu v 24. min Lipovského od delovky Kloudu zachránila žàdka. Košičania vycítili, že je zle, zvýšili úsilie i snahu o strelenie kontaktného gólu, ale neumožnila im to výborná defenzíva súpera i kus smoly. Gól I. Droppu v 37. min videozáznam nepotvrdil, a v 40. min Rudolf Huna pri nájazde trafil iba do žàdky. Streliť dôležitý druhý gól sa však domácim nepodarilo ani pri ponúknutých presilových hrách v záverečnej tretine. Zvolen už hral v pohode a vyšiel mu aj brejk, po ktorom Krayzel využil nepozornosť Lipovského a stanovil konečné skóre. V 19. kole sa skončila vo Zvolene päťgólová víťazná séria Košičanov a už po druhýkrát v tomto ročníku tentoraz na Košickom ľade preťali ich osemkolovú víťaznú sériu.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/