(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Košice budú skúšať útočníka a stredopoliara z Konga.
@ Aktuálne -> Šport     Jan 15 2008 - 12:08 GMT
(TASR) - Do tímu aktuálne piateho mužstva futbalovej Corgoň ligy MFK Košice smerujú na skúšku dvaja hráči z afrického Konga. Výber trénera Jána Kozáka staršieho je momentálne na kondičnom sústredení vo Vysokých Tatrách, kde "zarezáva" 25 hráčov.

"Ešte to nie je definitíva, ale pravdepodobne v nedeľu 20. januára by k nám mali prísť na skúšku dvaja futbalisti z Konga. Ich mená však neviem. Môžem však prezradiť, že by malo ísť o mladých hráčov, ktorí prešli i mládežníckymi reprezentáciami krajiny. Jeden je útočník a druhý defenzívny záložník, resp. obranca," prezradil pre oficiálnu internetovú stránku klubu športový riaditeľ Jozef Vukušič, ktorý je v týchto dňoch na týždňovom pobyte v anglickom klube Bolton Wanderers.
Nebude to prvá skúška zástupcov afrického futbalu v MFK. Začiatkom júna 2006 zavítala do Čermeľa pätica Afričanov, no vedenie nepresvedčila.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/