(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Steel arénou sa niesla dobrá musika aj zábava
@ Aktuálne -> Rôzne     Jan 20 2008 - 17:39 GMT
(TASR) - Do ranných hodín znela košickou Steel arénou dobrá muzika, spev a zábava. Ôsmeho reprezentačného plesu U.S. Steel-u sa v aréne zúčastnilo vyše 450 hostí.

Súčasťou programu plesu bola aukcia obrazov a kovových umeleckých predmetov, ktoré vznikli počas maliarskeho plenéra Hutníci maľujú s umelcami a medzinárodného študentského workshopu Inšpirácia v kove. Do aukcie venovali dresy so svojimi podpismi aj hráči NHL Pittsburgh Penguins Jevgenij Malkin a Sergej Gončar, zo slovenskej hokejovej extraligy hráči HC Košice Gabriel Špilár, Peter Bartoš a Miroslav Lipovský.

Výťažok v hodnote takmer 244.000 korún bude venovaný Zoologickej záhrade v Košiciach - Kavečanoch na chov tučniakov, ktoré sa stanú novými obyvateľmi ZOO v prvej polovici tohto roka. "S charitatívnou činnosťou sme začali vlastne počas vlaňajšieho plesu, v rámci ktorého sa pre košické Krízové centrum pre matky s deťmi vyzbieralo 75.000 korún. Tohtoročný bál bol teda ukážkou toho, že ľudia si začali pomaly zvykať, že aj takéto dobročinné úmysly patria na ples," uviedla dnes pre TASR manažérka pre styk s verejnosťou U.S.Steel Košice ¼ubomíra Šoltésová. Dodala, že v rámci tzv. ľadového bálu a ľadových kreácií spojených s aukciou dresov si hostia mohli zakúpiť aj malých tučniačikov.

Účastníkov plesu, medzi ktorými nechýbali obchodní partneri firmy, vedenie aj pracovníci firmy, predstavitelia mesta aj regiónu, zabávali muzikanti Bratislava Hot Serenaders, Cigánski diabli, Beáta Dubasová, Vašo Patejdl, No Limits a Choreocentrum Bratislava s choreografom Petrom Horáčkom. Účinkujúcich aj hostí večerom sprevádzala Andrea Vadkerti a Ivo Gogál. Technické zabezpečenie plesu malo na starosti 160 ľudí a 220 kuchárov a čašníkov.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/