(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Dukla Trenčín - HC Košice 2:6 v 48. kole extraligy
@ Aktuálne -> Šport     Jan 30 2008 - 09:00 GMT
(TASR) - Dukla Trenčín - HC Košice 2:6 (2:3, 0:1, 0:2)
Góly: 3. Trochta, 10. Kollár - 5. Kledrowetz, 9. Weismann, 12. Bartoš, 36. Rudolf Huna, 47. Šterbák, 60. Faith. Rozhodcovia: D. Konc, Pavlovič - Tvrdoň, Horínek, vylúčení: 5:3, presilovky: 0:3, oslabenia: 0:0, striedania: 47. Kováč za Hálu (Trenčín), 4130 divákov.

Trochtom sa síce v 3. minúze ujala Dukla vedenia, ale výkon v úvodnej tretine bol nepresvedčivý. Kledrowetz o dve minúty vyrovnal a začiatkom desiatej minúty Weissmannom išli Košice do vedenia. O pár sekúnd neskôr Kollár exportnou strelou vyrovnal, ale v polovici 12. minúty Bartoš dostal hostí znova do vedenia. Góly Košíc boli zo série lacných. V druhej tretine obojstranne pribúdal v hre dôraz a prišli aj prvé vylúčenia. Za podrazenie zahrieval trestnú lavicu Weissmann, ale na hre Dukly to nebolo badať. Po dlhšom čase sa ozval z hľadiska aj piskot. V 28. minúte sa dopustil útočného faulu Pardavý, ale presilovka hostí tiež nebola využitá. Jedinú šancu mal Kmiť. Nepresná rozohrávka Dukly zapríčinila, že k puku sa častejšie dostávali hostia a využili v 36. minúte Hunom jednu z presiloviek. Domáci sa dostali do hrozivého dvojgólového náskoku hostí, ktorí mohli ešte zvýšiť aj po Bartošovom úniku. Po prestávke zrejme po príhovore trénera začali domáci s nátlakovou hrou, ktorá však vydržala len do 46. minúty, keď bol vylúčený Urban a Košice v presilovke zvýšili na 2:5. Tesne pred koncom opätovne v presilovke Faith zvýšil na 2:6 a o víťazovi nebolo pochybností. Hostia vyhrali pod vedením nového kouča úplne zaslúžene.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/