(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V košickej Steel aréne otvorili výstavy o turizme a energetike
@ Obchod -> Výstavy     Feb 07 2008 - 14:30 GMT
(TASR) - Cezhraničnú slovensko-maďarskú a slovensko-českú spolupráca v oblasti turizmu prezentujú výstavy Tour Region, Tour a Auto tour, ktoré sa dnes začali v košickej Steel aréne. Na výstavy, ktoré pripravil v spolupráci s Košickým samosprávnym krajom (KSK) Dom techniky, prišlo takmer 80 vystavovateľov. Ako informovala manažérka podujatia Gabriela Oroszová, prezentujú sa hlavne slovenské regióny, prihraničné oblasti a cestovné kancelárie. Nechýba literatúra z oblasti turizmu či ponuka vozidiel vhodných na dovolenku.

Spolu s turistickými výstavami otvoril dnes Dom techniky v Steel aréne aj výstavy Klimatherm-Energo-Eko a Pro Domo. Podľa Oroszovej je ich zameranie pri neustálom raste cien a populárnom šetrení s energiou veľmi aktuálne. Návštevníkom výstav sú k dispozícii odborníci z medzinárodných spoločností ponúkajúcich moderné vykurovanie, kotly na drevo, slnečné kolektory, tepelné čerpadlá, vložky do krbov a čistiarne odpadových vôd. Odborníci poskytnú aj informácie o cenách energií a ich úsporách či moderných prvkoch bývania.
Kontraktačno-predajné výstavy v Košiciach potrvajú do 9. februára.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/