(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ÚS SR: Plénum odročilo prerokovanie zákona o tabakových výrobkoch.
@ Aktuálne -> Rôzne     Feb 14 2008 - 15:03 GMT
(TASR) - Ústavní sudcovia včera na neverejnom rokovaní pléna odročili prerokovanie návrhu generálneho prokurátora SR na začatie konania o súlade napadnutého ustanovenia zákona o spotrebnej dani z tabakových výrobkov. "Tento postup si v záujme komplexného posúdenia napadnutej normy vyžiadala novelizácia dotknutého zákona," informovala TASR Viera Horniaková z Tlačovej a informačnej služby ÚS SR.

Plénum Ústavného súdu (ÚS) SR dnes odmietlo sťažnosť 124 občanov obce Žakovce pre nesplnenie zákonom predpísaných náležitostí.
Ústavný súd zastavil konanie o návrhu Okresného súdu (OS) Čadca na začatie konania o nesúlade niektorých ustanovení zákona o platových pomeroch sudcov. Dôvodom bolo späťvzatie návrhu zo strany OS v Čadci vzhľadom na rozhodnutie Ústavného súdu z 28. novembra 2007 v totožnej veci.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/