(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Najviac nedostatkov odhalili v Združenej strednej škole v Michalovciach.
@ Aktuálne -> Školstvo     Feb 18 2008 - 18:21 GMT
(TASR) - Počet nedostatkov pri kontrolách v inštitúciách Košického samosprávneho kraja (KSK) oproti minulému obdobiu výrazne klesol. "Kým v roku 2004 pripadlo na jednu kontrolu 40,55 nedostatkov, v roku 2007 je to iba 11,03 nedostatkov," uvádza sa v materiáli hlavného kontrolóra KSK Vojtecha Farkaša, ktorý na dnešnom rokovaní zastupiteľstva vzali na vedomie poslanci kraja.

V minulom roku bolo vykonaných 63 kontrol, pri ktorých kontrolór zaznamenal 695 nedostatkov, čo vo finančnom vyjadrení predstavuje čiastku viac ako 51 miliónov korún. Porušenie finančnej disciplíny bolo zistené vo výške viac ako 16 miliónov Sk.
Najväčší počet, 71 nedostatkov, bol zistený v Združenej strednej škole v Michalovciach, na druhom mieste s počtom 68 nedostatkov je SOU stavebné v Spišskej Novej Vsi a 62 nedostatkov kontrolór KSK zaznamenal v michalovskej Obchodnej akadémii.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/