(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE-ŠACA: Nemocnica zaznamenala príchod lekárov z Čiech .
@ Aktuálne -> Medicína     Feb 29 2008 - 15:10 GMT
(TASR) - O zamestnanie v prvej súkromnej nemocnici v Košiciach - Šaci prejavili záujem lekári z Českej republiky. Nemocnica uvažuje prijať na uvoľnené pozície piatich takýchto lekárov. Zariadenie má 176 pracovných pozícií pre lekárov a ich masívny odchod do zahraničia nezaznamenali.

"Chceme sa zamerať na kvalitne prepracovaný systém hodnotenia výkonu, získania a udržania si kľúčových zamestnancov cestou vzdelávania zamestnancov s vhodnými motivačnými prvkami, priestorom na vzdelávanie, dostatkom materiálneho a prístrojového vybavenia a firemnou kultúrou," povedala pre TASR Denisa Vančíková zo šačianskej nemocnice, podľa ktorej je obsadenie lekárov stabilizované, za čo môže aj dôsledné dodržiavanie Zákonníka práce. "Lekári disponujú v súčasnosti dostatkom osobného voľna na regeneráciu pracovnej sily, čo považujeme za jeden z kľúčových bodov ich spokojnosti a minimálnej fluktuácie," dodala Vančíková.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/