(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
SPP už obnovil dodávky plynu do všetkých obcí pri Slanci
@ Aktuálne -> Región     Mar 20 2008 - 14:30 GMT
TASR) - Slovenský plynárenský priemysel (SPP) podľa slov hovorkyne Dany Kršákovej už obnovil dodávky plynu vo všetkých obciach, kde došlo k prerušeniu zásobovania po pondelkovom výbuchu distribučného plynovodu za obcou Slanec v okrese Košice-okolie.

"Pripojených nie je len niekoľko odberateľov, ktorých naši zamestnanci nezastihli doma. Keďže pri zapájaní je potrebné dodržať všetky bezpečnostné pravidlá, pripojíme ich hneď, ako sa s nimi skontaktujeme," informovala dnes TASR Kršáková s tým, že zamestnanci firmy sú stále v teréne.
Za obcou Slanec v okrese Košice-okolie došlo v pondelok 17. marca okolo 5.50 h v lesnom poraste k výbuchu distribučného plynovodu. Hasičom sa asi o 7.30 h šľahajúce plamene podarilo uhasiť. K zraneniam osôb nedošlo. Dopravu cez obec uzatvorili. V dôsledku výbuchu plynovodu okamžite odstavili časť odberateľov zemného plynu v okolí a na miesto bola vyslaná zásahová jednotka. Plynári potom postupne zužovali okruh odstavených od plynu. Príčina udalosti sa vyšetruje a SPP – distribúcia poskytuje príslušným orgánom plnú súčinnosť.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/