(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Za zabitie družky odišiel z pojednávacej siene priamo do väzenia.
@ Aktuálne -> Rôzne     Mar 31 2008 - 17:23 GMT
Krajský súd (KS) v Košiciach dnes potvrdil rozsudok prvostupňového súdu, ktorý 52-ročného Tibora M. z Veľkých Trakan uznal vinným z ublíženia na zdraví s následkom smrti. Okresný súd v Trebišove mu vymeral trojročný trest odňatia slobody v prvej nápravnovýchovnej skupine a protialkoholické liečenie ambulantnou formou.

"Obžalovaný sa odvolal len voči výroku o treste, žiadal o jeho mimoriadne zníženie. Odvolací súd po preskúmaní napadnutého rozsudku a doplnení dokazovania odvolanie obžalovaného zamietol s tým, že je neodôvodnené. Odsúdený dnes nastúpil do výkonu trestu, odviedli ho tam pracovníci justičnej stráže priamo z pojednávacej siene," informovala TASR hovorkyňa KS Marcela Gálová.
Tibor M. sa skutku dopustil 14. decembra 2004, keď došlo k hádke s družkou. "Bil ju rukami po tvári, potom ju chytil zozadu za vlasy a hlavou jej udieral o skriňu. Žena spadla na zem, pričom si udrela temeno hlavy o podlahu, na ktorej zostala nehybne ležať. Tam do nej obžalovaný kopal a potom vyšiel na dvor. Keď vyfajčil cigaretu, vrátil sa do izby, umyl družku od krvi a zavolal záchranku. Lekárom sa jej život nepodarilo zachrániť. Podľa súdnych znalcov žena zomrela v dôsledku mnohopočetných zranení hlavy a trupu, ťažkého opuchu a pomliaždenia mozgu s vnútrolebečným krvácaním," dodala Gálová.

zdroj: TASR


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/