(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Ocenenia HR Oscar putujú na východ Slovenska.
@ Aktuálne -> Región     Apr 04 2008 - 17:08 GMT
Na štrnástom ročníku konferencie Nové trendy v personálnom manažmente, zameranej na riadenie ľudských zdrojov, ocenili projekty s mimoriadnym dopadom na zamestnancov na Slovensku. Prestížne ocenenia HR OSCAR a HR OSCAR SPECIAL tento rok putovali na východ Slovenska.

Účastníci konferencie z finálových projektov nominovaných Klubom personálnych manažérov vybrali víťazný projekt. Ocenenie HR OSCAR získal projekt s názvom Program "Pre rodiny", spoločnosti Východoslovenská energetika, a.s., ktorý je zameraný na starostlivosť o zamestnancov počas a po skončení rodičovskej dovolenky. VSE, a.s., patrí medzi najväčších zamestnávateľov na východnom Slovensku.

Ocenenie HR Oscar Special Ministerky práce, sociálnych vecí a rodiny, za najvýznamnejší prínos k zamestnanosti získala košická spoločnosť T-System Slovakia, s.r.o., ktorá v roku 2007 zvýšila počet pracovníkov o 404 a zvýšila zamestnanosť v regióne Košíc.
Organizátorom konferencie Nové trendy v personálnom manažmente je spoločnosť Trenkwalder, a počas svojej histórie sa stala miestom odbornej výmeny informácií z oblasti ľudských zdrojov.
Kompletný popis projektu je možné nájsť na www.hroscar.sk


Na fotografii sprava: Luboš Sirota, (Trenkwalder), Tamara Greksáková, (Project Outdoor Slovakia), Monika Tajblik Löfflerová (VSE, a.s.), Diana Legdanová (VSE, a.s.), Martin Čambor, Klubu personálnych manažérov (Slovenská sporiteľňa, a.s.)


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/