(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Ajkrajiny v Rotunde.
@ Kultúra -> Výtvarné umenie     Apr 15 2008 - 09:16 GMT
Škola úžitkového výtvarníctva srdečne pozýva všetkých milovníkov
výtvarného umenia na vernisáž výstavy AJKRAJINY, ktorá sa uskutoční dňa 16.4.2008 o 16,30 v galérii Rotunda na Zbrojničnej ulici.

"Rozvíjanie lásky a vnútorného citu je pre kultivovanie záhrady v ktorej žijeme, nevyhnutnou živinou.Tak láskou zalievané cnosti vyklíčia v krásu. Cítim a prežívam vnútornú spätosť s prírodou. Nachádzam v nej vo chvíľach ticha inšpiráciu pre svoju tvorbu, harmóniu a pokoj, ktorý sa snažím do mojich prác, do života pretaviť tak, aby z nich vyžaroval. Nelámme posvätný kruh spojenia s prírodou, sami sme jej segmentmi. Kráčajme krajinou, zeleným sakrálnym prostredím, kde je možné ponoriť sa do chrámu svojho vnútra." Toto sú slová autora výstavy Mgr.art Milana Špaka,mladého umelca a pedagóga školy.

Vystavené práce je možné zhliadnúť do 1.5.2008


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/